Keuze omslagen

- Fine Art Albums -

Pure

Puur, zo echt mogelijk, puur zoals het bedoeld is. Natuurlijk horen namen en of een datum op de omslag, dat is standaard bij deze TOP producten. Leverbaar in echt leer, linnen en kurk.


Natural

Bij de Naturel komt er een foto op de omslag achter een houten frame waarin ook namen worden en of een datum, kan worden gegraveerd.

Leverbaar in echt leer, linnen en kurk.


Optioneel Slipcase

Bij alle FineArt albums kan een SlipCase mee besteld worden. Deze wordt automatisch in de zelfde kleur en materiaal verwerkt als de omslag.

 elemental basic

Magneet album, ter bescherming van de inhoud, zit al sinds jaar en dag in het sortiment van eprintpro, de eerste magneet albums droegen de naam Saffier, het nieuwe model Elemental.

Elemental classic

De classic biedt u de mogelijkheid om een foto op uw omslag te gebruiken. Standaard bij alle FinArt albums: namen en/of een datum op de omslag!

 

elemental acryl

Het topmodel van de Elemental album lijn heeft een acryl glasplaat op de omslag. Hier moeten we wel even samen in overleg over de positie van de namen en/of datum op de omslag!Eprint  |  Meniststraat 6  | 7091 ZZ  |  Dinxperlo  |  0315-659232

plan uw eigen afspraak

Book an appointment with Eprint using Setmore

Partner

Fotogalerij - inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij of  bel ons.

FaceBook