Professionele Albums

Fine Art albums

Deze Nieuwe FineArt albums is het absolute top segment van eprintpro. Er is keuze uit maar liefst drie verschillende soorten, zeer hoogwaardig, ILFORD FineArt papier bij deze Flush Mount albums. Standaard worden de spreads afgewerkt met het krasvaste FotoSilk materiaal. Voor de omslagen gebruiken we o.a. een zwaar rustical leer en op wens met een houten inleg, kortom; hoogst haalbare kwaliteit. #beterkanhetniet.

 

Premium Albums

De Premium albums van eprintpro zijn ook Flushmount albums op professioneel Fuji fotopapier. Deze zeer luxe digitale albums beschikken ook over naadloos doorlopende foto's over beide pagina's. Ook hier is keuze uit drie verschillende soorten Fuji fotopapier: structuur (aanbevolen), luster of glans. Nieuw: we gebruiken we bij de Premium albums dezelfde omslagen en materialen als bij de FineArt albums.

 

Luxe Albums

Het losbladige systeem van eprintpro bij de Luxe Albums is uniek. Hier gebruiken we een iets dunner 350 grams briljant wit papier, die op verzoek afgewerkt kan worden met het FotoSlik materiaal. Deze LayFlat albums zijn daarom een mooie oplossing voor elk soort reportage.  Tevens is deze techniek van wisselbare pagina's een ideale oplossing voor PortFolio's of bedrijfs-matige  albums  voor producten, projecten of architecten.


Eprinttoo - nPhoto

Een betaalbaar alternatief: de eprinttoo / nphoto lijn met een breed assortiment albums, boxen en accessoires. Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van de Flush Mount albumtechniek van twee vlakliggende pagina’s met 800g/m2 spacers. De pagina's worden op fotopapier belicht, op een satijn of een glanzende metallic fotopapier. Verder is er keuze uit fine art en super mat papier!


Eprint  |  Meniststraat 6  | 7091 ZZ  |  Dinxperlo  |  0315-659232

plan uw eigen afspraak

Book an appointment with Eprint using Setmore

Partner

Fotogallerij - inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in onze fotogallerij of  bel ons.

FaceBook