FotoSilk Afwerking

eprintpro biedt op veel producten standaard of optioneel een FotoSilk afwerking aan. Dit materiaal zorgt voor een mooi zijdeglans effect, zodat uw fotoalbum een nog luxere uitstraling krijgt. Daarnaast is dit in Japan ontwikkelde FotoSilk materiaal extreem sterk en ongevoelig voor krassen en vetvlekken.

 

Zoals u begrijpt, is deze afwerking niet op een website weer te geven. Op verzoek sturen wij u graag een proefdruk met het FotoSilk materiaal.

Deze service bieden wij gratis aan.

In Fine Art albums

Standaard is FotoSilk terug te vinden op de inhoud van alle FineArt boeken. FineArt is te kwetsbaar om te leveren zonder bescherming. Eprint wil bij deze toplijn absoluut geen concessie doen in afdruk- en afwerkingskwaliteit.

in Luxe Albums

Optioneel is het FotoSilk verkrijgbaar (en sterk aanbevolen) op de inhoud van alle Luxe Albums. Al ruim 8 jaar verwerken wij FotoSilk in de Luxe Albums en nog nooit (!) is er iets negatiefs over gezegd of geschreven.

op omslag LayFlat 4.0

Het FotoSilk wordt standaard geleverd op alle omslagen van de LatFlat 4.0 boeken. Hiermee maakt Eprint voor de professionele fotograaf duidelijk onderscheid van andere consumenten aanbieders.


Eprint  |  Meniststraat 6  | 7091 ZZ  |  Dinxperlo  |  0315-659232

plan uw eigen afspraak

Book an appointment with Eprint using Setmore

Partner

Fotogalerij - inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij of  bel ons.

FaceBook