Premium Albums

 

Flush Mount albums op professioneel Fuji fotopapier. Deze zeer luxe digitale albums beschikken over naadloos doorlopende foto's over beide pagina's.

hoogwaardig leer

Nieuw bij de eprintpro Premium albums zijn de omslagen. Deze zullen in navolging van de Top-line de FineArt albums afgewerkt worden in mooi en vooral kwalitatief hoogwaardige leer. Verder is er keuze uit verschillende kleuren linnen en kurk.

 


naam op uw omslag

Voor de omslagen kunnen wij veel verschillende technieken gebruiken: ambachtelijk pregen, gekleurde folie inleggen of zelfs laseren in hout.  De omslag voorzien van namen en/of een datum is altijd standaard bij de eprintpro Premium albums.


Keuze Fuji fotopapier

 

Standaard worden Premium albums geleverd in een afwerking met een speciale structuur om vieze (vette) vingerafdrukken zoveel mogelijk te minimaliseren. Echter, ook hoogglanzend Fuji Pearl papier is tegenwoordig  leverbaar.

 Keuze omslagen

Voor het Premium album wordt alleen materiaal gebruikt van kwaliteit. Handgemaakte omslagen en optionele SlipCases garanderen kwaliteit en uitstraling. U heeft keuze uit modern en rustic leer van Europeese leerlooiers, een onverwoestbaar kurk en verschillende kleuren linnen.

keuze kleuren

Omdat eprintpro nieuwe omslagen gebruikt voor de Premium albums, verandert ook de keuze aan kleuren. Kijk hier naar het nieuwe kleurenpalet. Mocht u toch liever kiezen uit de vorige kleuren- en materialenpalet? Dat is ook mogelijk. Kijk hier naar de vroegere keuzemogelijkheden, zoals deze bij de eprintpro Luxe albums gebruikt worden.

Custom made

Regelmatig vragen klanten ons om iets speciaals te maken. Qua formaat, inhoud, afwerking of bijvoorbeeld een stuk stof of leer te verwerken die de klant zelf aanlevert.  Bij de  eprintpro albums gaan en denken wij heel ver met u mee. Schroom niet en vraag ons gewoon!
Eprint  |  Meniststraat 6  | 7091 ZZ  |  Dinxperlo  |  0315-659232

plan uw eigen afspraak

Book an appointment with Eprint using Setmore

Partner

Fotogalerij - inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij of  bel ons.

FaceBook