Fine Art Posters

Een beter FineArt papier bestaat er gewoon niet! De ILFORD GALERIE PRESTIGE  lijn geeft ongelooflijk heldere en gedetailleerde afdrukken.

Dit zuurvrije papier, vervaardigd uit 100% textielvezel, heeft een mat oppervlak met structuur en biedt een uitstekende levensduur.

 

NIEUW, met een schitterende aanvulling, het Ilford Japanse WASHI Fine Art Papier is nu ook als losse poster te bestellen!

Om transportschade te voorkomen leveren wij de FineArt prints altijd met een witte rand. Deze kan, afhankelijk van het formaat, variëren tussen 2 en 8 cm.

ILFORD PORTRAIT

uitvergroot
uitvergroot

Een extreem mat wit en glad FineArt papier. Vooral voor liefhebbers van veel contrast is dit een schitterend materiaal. Kleuren en scherpte worden hier nog eens extra geaccentueerd. Wij noemen het uitgesproken papier (230 gr). 

 

 


ILFORD Smooth Cotton

uitvergroot
uitvergroot

Sterk aanbevolen:  een FineArt  papier precies zoals het bedoeld is. Door de toegevoegde katoen is het een zacht papier met warme kleuren. Heel geschikt voor huwelijk- en portretfotografie. Zachte gedempte huidskleuren zijn het kenmerk van dit mooie papier (310 gr.)

 


ILFORD Washi                 - Japans Fine Art -

uitvergroot
uitvergroot

Sterk in opkomst zijn de Japanse FineArt Papier soorten. Deze onderscheiden zich door de mooie structuur en een authentieke kleurweergaven. Het Japanse Washi papier wordt gemaakt van de vezels uit de bast van Gampibomen. Dit is een mooi dun papier, maar is daardoor wel iets  kwetsbaarder (110 gr).
Eprint  |  Meniststraat 6  | 7091 ZZ  |  Dinxperlo  |  0315-659232

plan uw eigen afspraak

Book an appointment with Eprint using Setmore

Partner

Fotogalerij - inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij of  bel ons.

FaceBook