Fine Art Albums

 

Nieuw : 2 nieuwe Fine Art Papiersoorten, een Mohawk Eggshel en het Japanse Washi papier!  Een logische stap voor Eprint, omdat we al jaren ILFORD FineArt papier verwerken en al jaren albums produceren. Waarom deden we dit nog niet eerder? Het antwoord is eenvoudig: omdat FineArt prints heel kwetsbaar zijn. Eprint heeft echter veel geïnvesteerd in nieuwe afwerkingsapparatuur waarmee wij de twee meest populaire FineArt papiersoorten kunnen voorzien van een, uit Japan afkomstig, krasvast en beschermende laag die FotoSilk heet.

Puur natuur

Fine Art papier is papier met een bestanddeel katoen. Dit geeft een warme uitstraling  aan de afdrukken. Eprint gebruikt waterdragende inkt, die uit maar liefst 12 spuitkoppen komt. De omslagen zijn verwerkt met echt leer of een mooi en vooral sterk natuurlijk linnen. 


naam op uw omslag

Voor de omslagen kunnen wij veel verschillende technieken gebruiken: ambachtelijk pregen, gekleurde folie inleggen of zelfs laseren in hout.  De omslag voorzien van namen en/of een datum is altijd standaard bij de eprintpro FineArt albums.

 


FotoSilk afwerking

Dit Japans materiaal zorgt voor een mooi zijdeglans effect, zodat uw FineArt Album een nog luxere uitstraling krijgt. Daarnaast is dit speciaal ontwikkelde FotoSilk materiaal extreem sterk en ongevoelig voor krassen en vetvlekken. 

 Keuze omslagen

Voor de FineArt albums worden alleen materialen gebruikt van kwaliteit. Handgemaakte omslagen en optionele SlipCases garanderen kwaliteit en uitstraling. U heeft keuze uit modern en rustic leer van Europeese leerlooiers, een onverwoestbaar kurk en verschillende kleuren linnen.

Custom made

Regelmatig vragen klanten ons om iets speciaals te maken. Qua formaat, inhoud, afwerking of bijvoorbeeld een stuk stof of leer te verwerken die de klant zelf aanlevert.  Bij de  eprintpro albums gaan en denken wij heel ver met u mee. Schroom niet en vraag ons gewoon!

ILFORD Fine Art papier

Al jaren is ILFORD partner van Eprint. De expertise van ILFORD in inkjetcoating en inkttechnologie is vermaard in de industrie. Al in 1879(!) in de zwart-wit tijd was ILFORD een grote naam. Toen de digitale techniek opkwam, stond ILFORD weer vooraan met  ontwikkelingen.  Eprint gebruikt vier verschillende FineArt papiersoorten, waarvan drie afkomstig zijn van ILFORD. Lees verder
Eprint  |  Meniststraat 6  | 7091 ZZ  |  Dinxperlo  |  0315-659232

plan uw eigen afspraak

Book an appointment with Eprint using Setmore

Partner

Fotogalerij - inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij of  bel ons.

FaceBook