keuze Papier FineArt albums

Een beter fine art papier bestaat er gewoon niet! De ILFORD GALERIE PRESTIGE  lijn geeft ongelooflijk heldere en gedetailleerde afdrukken.

Dit zuurvrije papier, vervaardigd uit 100% textielvezel, heeft een mat oppervlak met structuur en biedt een uitstekende levensduur.

 

NIEUW, met een schitterende aanvulling, het Ilford Japanse WASHI Fine Art Papier is nu ook als FineArt Album te bestellen!

ILFORD      PORTRAIT

uitvergroot
uitvergroot

Goed betaalbaar: Een extreem mat wit en glad FineArt papier. Vooral voor liefhebbers van veel contrast is dit een schitterend materiaal. Kleuren en scherpte worden hier nog eens extra geaccentueerd. Wij noemen het uitgesproken papier (230 gr). 

 

TIP: Optioneel is een FotoSilk afwerking mogelijk.

Mohawk Eggshel  Fine Art

uitvergroot
uitvergroot

Prijs-Kwaliteit winnaar: een schitterend zacht Mohawk Eggshel FineArt papier. Het toegevoegde katoen is bij productie extra gekamd en is daarom extreem goed verwerkbaar.  Geschikt voor elk soort fotografie. Dit Mohawk Eggshel FineArt papier is tevens minder krasgevoelig dan de standaard FineArt Papier albums. (275 gr.)

ILFORD      Smooth Cotton

uitvergroot
uitvergroot

Sterk aanbevolen:  een FineArt  papier precies zoals het bedoeld is. Door de toegevoegde katoen is het een zacht papier met warme kleuren. Heel geschikt voor huwelijk- en portretfotografie. Zachte gedempte huidskleuren zijn het kenmerk van dit mooie papier (310 gr.)

 

TIP: Optioneel is een FotoSilk afwerking mogelijk.

ILFORD Washi       - Japans Fine Art -

uitvergroot
uitvergroot

Iets heel bijzonders: Sterk in opkomst zijn de Japanse FineArt Papier soorten. Deze onderscheiden zich door de mooie structuur en een authentieke kleurweergaven. Het Japanse Washi papier wordt gemaakt van de vezels uit de bast van Gampibomen. Dit is een mooi dun papier waardoor de pagina's en dus ook het album minder dik  zal uitvallen. (110 gr).Eprint  |  Meniststraat 6  | 7091 ZZ  |  Dinxperlo  |  0315-659232

plan uw eigen afspraak

Book an appointment with Eprint using Setmore

Partner

Fotogalerij - inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij of  bel ons.

FaceBook