keuze omslagen

-Luxe Albums-

Y-Album

Een robuust aluminium album afgewerkt met een luxe leer. Ideaal voor bedrijfspresentaties, portfolio’s, maar ook om als een mooi huwelijksalbum op een dressoir te zetten.

X-Album

Een keurig afgewerkt aluminium album met oog voor het detail. Een zeer chique omslag met een foto geprint op een 2,6 mm dik, geborsteld aluminium in een mooi passe-partout.

Z-Album

Schitterend 1,2 mm dik, geborsteld aluminium materiaal met een uniek sandwich systeem. De drie foto's op de omslag zijn verwerkt in een mooie uitsnede.Diamant

Het meest traditionele model uit onze collectie. Leverbaar in de meest gangbare kleuren.  De kwaliteit van deze albums wordt benadrukt door de gestikte en zichtbare stiknaden. Optioneel zijn deze stiknaden ook in kleur te bestellen.


Jade

Een (kunst-)lerenomslag gecombineerd met een strook Italiaans linnen, die ook voor de Parel gebruikt wordt. Deze strook linnen kan door u zelf opgemaakt worden en voorzien worden van de namen van het bruidspaar en de trouwdatum.


Opaal

Geïnspireerd door de Diamant, ons meest traditionele model, hebben wij het Opaal album gemaakt. Dit album kenmerkt zich door een grote passe-partout op de omslag.

 Saffier standaard

Het magneet album: de Saffier. Hier beschermt de unieke magneetsluiting de waardevolle inhoud nóg beter en voorkomt beschadigingen zoals bijvoorbeeld ezelsoren en stof.


Saffier met foto

Bij deze Saffier omslag wordt de toeschouwer meteen verrast door de ingezette passe-partout op de omslag. Vanzelfsprekend beschikt ook deze Saffier over een magneetsluiting.


Saffier Acryl

Het top model uit de Saffier lijn is de acryl versie. Een foto achter acryl glas wordt met precisie werk  in de omslag verwerkt. Natuurlijk heeft ook deze Saffier omslag een magneetsluiting.Granaat

Dit album kenmerkt zich door meerdere kleine passe-partouts op de omslag en een nieuw soort stiknaden. De kwaliteit van deze albums wordt benadrukt door de fraaie nieuwe verticale stiknaden. Optioneel zijn deze stiknaden in kleur te bestellen.


Parel

Nieuwe materialen worden bij dit album  gecombineerd met traditionele stiknaden. Een volledig zelf op te maken albumomslag wordt geprint op een luxe, Italiaans linnensoort. Het klassieke vakwerk van dit album, met stiknaden ter versteviging, mag zeker gezien worden.


Smaragd

De kleine Smaragd albums hebben een moderne uitstraling door de ingenieuze magneetsluiting in de ruitvormige omslag. Deze unieke magneet-sluiting beschermt de waardevolle inhoud en voorkomt beschadigingen zoals ezelsoren en stof.  Leverbaar in 29x22 cm en 22x22 cm.PortFolio

Het PortFolio album is ideaal te gebruiken voor kleine reportages. Dit fotoalbum is beschikbaar vanaf 20 pagina's (10 vellen) en uit te breiden tot 50 pagina's (25 vellen). De PortFolio beschikt over dezelfde kwaliteiten als de Luxe Albums.


Slipcase voor PortFolio

Deze fraaie bewaardoos is optioneel. Het betreft een insteekmodel en is uitsluitend in het zwart.


Kristal

Ideaal voor kleine reportages en uitermate geschikt voor portret- en modellenfotografie. Natuurlijk met dezelfde professionele kwaliteit als de Luxe Albums.Magneetdoos

De exclusieve omslagen van alle leren fotoalbums van eprintpro zijn handgemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. De bovenstaande luxe leren fotoalbums worden optioneel geleverd in een luxe bewaarbox, die gevoerd is met fluweel en voorzien van een magneetklep.


Magneetdoos met foto

Deze magneetdoos is optioneel ook leverbaar met een foto op de bewaardoos.


doos met knoopsluiting

Dit model kan optioneel worden besteld in dezelfde kleur en materiaal als de omslag. Deze klassieker wordt voorzien van een knoopsluiting. Opmerking:  deze bewaardoos is altijd zeer ruim.Eprint  |  Meniststraat 6  | 7091 ZZ  |  Dinxperlo  |  0315-659232

plan uw eigen afspraak

Book an appointment with Eprint using Setmore

Partner

Fotogalerij - inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij of  bel ons.

FaceBook