Luxe Albums

 

Het binnenwerk van de eprintpro luxe fotoalbums is een losbladig geschroefd systeem en voorzien van een zeer fraaie lay-flat techniek.

De pagina's sluiten hierdoor bijna naadloos aan op elkaar. Hierdoor ontstaan de mooiste panoramafoto's

korte uitleg

 

 

 

Een korte film met uitleg  over de productie en voordelen van de Luxe Albums van eprintpro.  Mocht u daar vragen over hebben of een 'op maat gemaakte' toepassing willen bespreken? Neem dan rustig eens contact met ons op .

 


Losbladig systeem

 

 

Luxe Albums zijn digitale albums met ons unieke lay-flat systeem! De foto's worden gedrukt op hoogwaardig 350 grams briljant wit papier en voorzien van een polycarbonaat afwerking. Dit is  een losbladig systeem en kan dus worden vervangen of pagina's kunnen aangevuld worden.


naam op uw omslag

Uw naam en logo op ons product. Dankzij de traditionele preeg techniek is dit op elk eprintpro Luxe Album mogelijk. Wij vervaardigen een echt stempel en branden en/of preegen dan uw naam of bedrijfslogo op de omslag. Puur klassiek handwerk en hoogst haalbare kwaliteit.Keuze omslagen

De eprintpro Luxe Album lijn biedt u keuze uit een breed sortiment aan omslagen. Met name voor bedrijfsmatig gebruik kunnen wij in overleg ook altijd op specifieke wensen ingaan. Wij kunnen ook eigen aangeleverde materialen zoals stukken stof uit kleding of kleine objecten zoals medailles en emblemen verwerken. Dit is uitermate geschikt voor afscheidsfotografie.

 

keuze kleuren

Bij de Luxe Albums is een ruime keuze uit verschillende kleuren en structuren mogelijk. Van kunstleer tot het zeer populaire piloten leer: een onverwoestbare klassieker.

 

FotoSilk afwerking

Dit Japans afwerkingsmateriaal zorgt voor een mooi zijdeglans effect, zodat uw FineArt Album een nog luxere uitstraling krijgt. Daarnaast is dit speciaal ontwikkelde FotoSilk materiaal extreem sterk en ongevoelig voor krassen en vetvlekken. Wordt er koffie of thee op uw kostbare album gemorst? Geen probleem! Met één veeg is deze namelijk weer schoon.Eprint  |  Meniststraat 6  | 7091 ZZ  |  Dinxperlo  |  0315-659232

plan uw eigen afspraak

Book an appointment with Eprint using Setmore

Partner

Fotogalerij - inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij of  bel ons.

FaceBook